2024. április 20. szombat

2020. december 29., kedd 11:19

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 29., kedd (OS) - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatóiközösen tették szebbé 880 gyerek karácsonyát

A 2020-as év mindenki számára rendhagyó volt. A Gyermekmentő Szolgálatnak és támogatóinak is más formában kell segítséget nyújtani és örömet szerezni azoknak, akiket ez az új helyzet a legjobban sújt: a nehéz körülmények között élő gyerekeknek és családjaiknak.
     Idén év végén sajnos hiába várták a gyerekek a Gyermekmentő Szolgálat már hagyománnyá vált karácsonyi programjait: a rászoruló nagycsaládoknak szervezett "Mindenki Karácsonyát" a Westend Bevásárlóközpontban és a varázslatos Diótörő mesebalettet az Operaházban, a Parlamenti Karácsonyt. A járvány mindezt – és még sok mást is – meghiúsította.
     Ezért a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói úgy döntöttek, hogy idén karácsonykor ajándékokkal, pénzzel és vásárlási utalványokkal segítik a rászoruló gyerekeket és családjaikat.  A támogatás idén decemberben összesen 880 háztartásba jutott el.
     A Westend Bevásárlóközpont, az OTP Bank és a SPAR Magyarország 300 nehéz sorsú gyereknek juttatott el gazdag ajándékcsomagokat a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnáziumon és az Oltalom Karitatív Egyesületen és a Burattino Alapítványon keresztül.

Kiadó: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület