OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. december 29., kedd 11:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. december 29., kedd (OS) - Emberkísérletek helyett a kormány inkább oltson az EU által engedélyezett német-amerikai vakcinával!

        Szijjártó Péter tegnap délután bejelentette, hogy hatezer ampullányi orosz vakcina érkezett Magyarországra. Csak az nem derült ki, hogy a bevizsgálatlan, uniós engedéllyel nem rendelkező, az orosz emberek és tudósok által is széleskörben elutasított vakcinából kinek és miért hoztak Magyarországra.
     A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány ne riogassa tovább az embereket az orosz vakcinával, hanem oltson az EU által engedélyezett, biztonságos német-amerikai vakcinával! Ha Orbán Viktor orosz, türk vagy más keleti diktátoroknak akar udvarolni, akkor küldjön nekik bonbont és virágot, ne a magyarokat fenyegesse ismeretlen vakcinákkal történő emberkísérletekkel! A DK emlékezteti a pánikkormányt: amíg ők nem csináltak semmit és alibiztek az orosz vakcinával, addig Európa dolgozott, bevizsgált és engedélyezett egy biztonságos vakcinát. Nincs más feladat, csak be kell adni az EU által biztosított német-amerikai vakcinát és felkészülni a tömeges oltásra!

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.