OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. december 30., szerda 09:16

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. december 30., szerda (OS) - Végérvényesen összeállt a balliberális horrorkoalíció

        A Mi Hazánk éppen azért jött létre, mert az árulás ellenére tovább kellett vinni azt a szellemiséget, amely sem Gyurcsánynak, sem Orbánnak nem szövetségese, csak a magyar nemzetnek. Mi egy szempontot nézünk: mi a nemzet érdeke, és ez alapján döntünk. Nem más politikusokhoz igazítjuk a véleményünket, hanem a magyar emberek érdekeihez. Mi vagyunk az egyetlenek, akik így gondolkodnak. Mi vagyunk az egyetlenek, akik az elmúlt harminc évre nemet mondunk, és radikálisan új irányt képzelünk el Magyarország számára.
     A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot. Az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. Amely az oktatásban az integráció minden áron való erőltetése helyett szegregálna is. Amely sorkatonai alapkiképzést vezetne be. Amely 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról. Amely kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. Amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett. Amely vagyonadót vetne ki a milliárdosokra. Amely dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre. Amely megszüntetné a cigányügyi programokat. Amely hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt. És sorolhatnám. Egyediek vagyunk: a magyarság sorskérdéseivel foglalkozunk, őszintén. És nem vagyunk szövetségesei se Gyurcsánynak, se Orbánnak: minket nem köthetnek gúzsba. Ez a Mi Hazánk!

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.