OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető


2021. január 5., kedd 20:48

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. január 5., kedd (OS) - A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt - 1. rész

    "Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Hazudtunk reggel, éjjel, meg este." - azzal a Gyurcsány Ferenccel közös sajtótájékoztatón jelentette be a baloldali ellenzék közös kormányzásának alapelveit, aki még 2006-ban a szocialisták őszödi frakcióülésén fejtegette, hogyan verték át a magyar embereket. Reméljük, sosem kerül sor arra, hogy ez a szivárványkoalíció irányítsa hazánkat, mert az Magyarország és a magyar nemzet gyors halálát jelentené, míg a kontroll nélküli Fidesz-uralom a lassút.

A sajtótájékoztatón önmagával békében élő nemzetről és 15 millió magyar képviseletéről hazudoztak azok, akik román és szlovák pártok mellett kampányoltak, azok, akik a 2004. december 5-ei népszavazás kapcsán elárulták hazájukat, és a határon túl élő nemzettestvéreink ellen uszítottak. Pont az a Jakab Péter beszélt erről, aki szerint a járványhelyzetben nem kell szolidárisnak lennünk a határon túli magyarokkal.

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.