OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető


2021. január 6., szerda 11:40

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 6., szerda (OS) - A fideszes hatalomátvétel után sorra küldik el a dolgozókat a Szent István Egyetemről - Lázárék bekebelezik a Gödöllői Királyi Kastélyt is

    Február elsejétől a Szent István Egyetem alapítványi fenntartásban működik tovább. Az alapítvány kuratóriumának elnöke Csányi Sándor lesz, a testületbe pedig beül többek között Lázár János is. A hatalomátvétel súlyos elbocsátásokkal kezdődik, közel 200 dolgozót küldenek el. És ha mindez nem lenne elég, egy, a fideszesek által áttolt törvény alapján az egyetemet fenntartó alapítvány kisajátítja a Gödöllői Királyi Kastélyt is.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő az a tempó, amivel a fideszes étvágy felzabálja lassan az egész országot. Mániákusan kebeleznek be minden köztulajdont, legyen szó egyetemről vagy műemlék ingatlanról. A NER arrogáns és műarisztokratikus társasága abban a tévképzetben van, hogy kisajátíthatják a Gödöllői Kastélyt, de hiába képzeli el magát Lázár János tollas kalapban, lóháton, a kastélykertben vadászgatva, ki kell ábrándítanunk: mi, európai magyarok soha nem fogjuk hagyni, hogy szabadon, kiskirályként uralkodjanak rajtunk.

Arató Gergely
A DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.