OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető


2021. január 7., csütörtök 11:14

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 7., csütörtök (OS) - Több, mint félmillió ember fagyoskodik ma Magyarországon az otthonában, miközben Orbánék luxusban fürdenek

    Az Eurostat friss jelentése alapján Magyarországon több, mint félmillió ember él olyan körülmények között, hogy elérhetetlen álom számára felfűteni a lakását. Európában ennél gyakorlatilag csak Bulgáriában siralmasabb már a helyzet.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz-kormány szégyene, hogy ma Magyarországon több, mint félmillió ember fagyoskodik a lakásában, miközben Orbán rokonai, haverjai és strómanjai luxusban fürdenek és magángépeken, VIP-páholyokban, gondosan elbástyázott balatoni telkeken parádéznak. A gazdasági válság pedig csak egyre mélyebbre fogja taszítani az amúgy is gödörben lévő országot, mert a pánikkormány arra se vette a fáradtságot, hogy a válságkezelésre figyelmet fordítson, mert a lopás minden energiájukat lefoglalta. Mi, európai magyarok nem ilyen sorsot szánunk az embereknek, és nem hagyjuk, hogy Magyarország Európa szegényháza legyen 2022 után is.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.