OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető


2021. január 7., csütörtök 12:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 7., csütörtök (OS) - A pánikkormány kapkodásának köszönhetően Magyarországon még mindig nincs normális oltási terv - Orbánék a magyarok életével és egészségével szórakoznak

    Orbán Viktor hetek óta haknizik azzal a Kossuth Rádióban, hogy Magyarországon remekül fog majd működni a koronavírus elleni vakcina beadása, de ebből eddig semmi sem látszik. Még az egészségügyi dolgozók oltása is totális káosz, a civil lakosság pedig legfeljebb annyit tud, hogy talán a szavazásra kijelölt helyiségekben kaphatják meg a vakcinát, de hogy mikor, milyen módon, arról néma csönd van.

A Demokratikus Koalíció szerint a pánikkormány kapkodása és szervezetlensége a magyarok életét veszélyezteti. Hónapok álltak volna rendelkezésre, hogy felkészüljenek az oltás megszervezésére, de csakúgy, mint a második hullám elleni védekezéssel, ezzel sem törődtek. Orbánék a tömeges teszteléssel sem foglalkoztak és most az oltási program megszervezésére is képtelenek, holott Európa más országaiból épp elég jó példát meríthetnének. A pánikkormány azonban csak kapkod és tehetetlenkedik, míg a magyarok tönkre mennek a vírus és a válság miatt. Mi, európai magyarok azonnali, átlátható, nyilvános oltási tervet követelünk, mert az emberek élete nem játék!

Varga Zoltán

A DK frakciószóvivője, a Népjóléti bizottság tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.