2021. január 20. szerda

2021. január 8., péntek 08:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 8., péntek (OS) - Újabb jogerős ítélet - Gréczy Zsolt nem zaklatott, a Ripost hazudott

A Fővárosi Ítélőtábla jóváhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, helyreigazításra kötelezve a Ripost című fideszes médiaterméket. Az alábbi közleményt kell közzétenniük: "Ismert zenész párját zaklatja Gyurcsány bizalmi embere" című online cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gréczy Zsolt zaklat egy nőt, továbbá valótlanul híreszteltük, hogy ezt a nőt Gréczy Zsolt a szerelmével üldözi, próbálja magát ráerőszakolni, valamint csábítgatja."
     A fideszes hazugság ismét lelepleződött. Az ítélet jogerős.

Gréczy Zsoltot a perben a Dr. Czeglédy Csaba és Társa Ügyvédi Iroda képviselte.

DK Sajtóiroda

Kiadó: Demokratikus Koalíció