OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető


2021. január 8., péntek 14:35

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye
    Budapest, 2021. január 8., péntek (OS) - EMMI: Nincs változás a középfokú felvételik menetében

        A hírhamisításban élenjáró ellenzék ismét bizonyította, hogy nem erőssége a nyilvános, hiteles forrásokból történő tájékozódás.
     A középiskolai felvételi írásbeli vizsgái az eredeti időpontban, jelenléti formában zajlanak majd, az érettségi írásbeli vizsgákon alkalmazott és bevált biztonsági előírások és járványügyi szabályok szigorú betartása mellett. Az Oktatási Hivatal ezekről részletes tájékoztatót készített, amely  a hivatal honlapján hetek óta olvasható.
     Az emberi erőforrások minisztere már december elején rendelkezett 2. pótnap kijelöléséről is arra az esetre, ha valaki betegség vagy karantén miatt nem tud részt venni a vizsgán. Az írásbeli felvételikre - a távolságtartás érdekében - az előző évekhez képest jóval több, 535 helyszínen kerül sor, a középiskolába jelentkezők száma együttesen mintegy 75 ezer.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.