OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. január 11., hétfő 09:17

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - Nehéz az év eleje a munka nélkül maradt családfenntartóknak

    Az ünnepek miatti költekezés néhányaknál még éhezéshez is vezethet, növekszik a rászorulók száma, hiszen a járvány miatt munkájukat vesztettek közül nem mindenkinek volt félretett pénze.

Egyre nő azoknak a száma, akik arra kényszerülnek, hogy gyermekeik hiányos ellátása miatt segítségért forduljanak a közösségi fórumokhoz. Szerencsére országszerte működnek különféle segélyszervezetek és jótékonysági alapítványok, amelyeken keresztül a hátrányos helyzetbe jutottakat lehet támogatni.

Így találnak rá egyre többen a Szcientológia egyház közösségi oldalára is, hiszen a Szcientológia önkéntes lelkészek azon keresztül teszik közzé hetente történő adományozásaikat, az összefogás fontosságát hirdetve.

Legutóbb egy beteg vidéki hölgy kért segítséget tőlük egy dél-magyarországi városból. A Szcientológia önkéntes lelkészek azonban kiterjesztették az adományozást a város családsegítő szolgálatán keresztül: egy kisteherautónyi rakományt vittek Csongrád-Csanád megyébe Budapestről, hogy jusson a környék minden rászoruló családjának tartós élelmiszer és tisztítószer.

A segélyszervezetek, a jótékonysági alapítványok, valamint az egyházak összefogása és azok támogatása sokkal életbe vágóbb most, mint valaha. Rajtuk keresztül mindazokhoz eljuthat a segítség, akik bajba kerültek, és ezáltal átvészelhetik a járvány kihívásokkal teli időszakát.
    
     Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.