OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. január 11., hétfő 12:04

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - A baloldal előválasztása – legyen ön is képviselő. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a korábban bejelentett terveinek megfelelően 2021. január 11-én indította országos útjára a baloldal előválasztását.

    "A képviselőjelöltséget társadalmasítani akarjuk." – mondta Huszti Andrea, a párt elnöke, majd hozzátette: "A magunk részéről elutasítjuk a füstös szobák háttér-mutyijait, s nálunk mindössze három, nyilvános feltétel van. Az illető vallja magáénak az ‘Igen, Szocializmus!’ nevű programunk tartalmát, legyen rengeteg feláldozható szabadideje és öt igazi segítője."

A jelentkezéseket egyelőre csak internetes platformokon lehet benyújtani.

Pál Éva, az egykori Neoton énekesnője, aki az IgenSzolidaritás jelöltállítási koordinátora, s egyben csepeli jelöltje, megerősítette, hogy "igen jók voltak a tavaly Baranyában végzett tesztkörünk eredményei, hiszen pár nap leforgása alatt három briliáns jelöltet sikerült felfedeznünk. Igen, ez egy sajátos gyémántbányászat." – mondta Pál Éva.

Az immár országosan meghirdetett versenybe nevezők az év során az X-faktort idéző bemutatkozásokon vehetnek részt. "A párt sok vidámságot és komolyságot ígér" – tette hozzá Székely Sándor országgyűlési képviselő, az IgenSzolidaritás pártigazgatója.

A jelentkezési űrlap a párt közösségi oldalán található.
    
     Kiadó: Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.