OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. január 11., hétfő 12:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - Újabb drágulás jön a válság kellős közepén - Megfizethetetlen luxus lesz a kenyér Orbán pánikkormányzása alatt

    Brutálisan megemelkedik a közeljövőben a liszt ára, előreláthatóan legalább tíz százalékos emeléssel kell számolni. Ez jelentősen kihat majd a kenyérfélék árára is, ami egyre jobban terheli a magyarok vékonyodó pénztárcáját.

A Demokratikus Koalíció szerint az újabb drágulás ismét a legkiszolgáltatottabbakat fogja érzékenyen érinteni. Elkeserítő, hogy Orbán pánikkormányzása alatt már a kenyér is luxustermék lesz sok család asztalán, amit hónap vége felé már nem fognak tudni megfizetni. Mi, európai magyarok siralmasnak tartjuk, hogy Orbánék ilyen mélyre juttatták tíz év lopás alatt az országot, és most, a válság alatt sem a kiutat keresik a gödörből, hanem csak még mélyebbre süllyesztik a magyarokat. 2022-ben le fogjuk váltani az alkalmatlan kormányt, hogy az ország végre méltó helyére kerüljön Európában.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.