2024. április 24. szerda

2021. január 11., hétfő 12:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - Újabb drágulás jön a válság kellős közepén - Megfizethetetlen luxus lesz a kenyér Orbán pánikkormányzása alatt

Brutálisan megemelkedik a közeljövőben a liszt ára, előreláthatóan legalább tíz százalékos emeléssel kell számolni. Ez jelentősen kihat majd a kenyérfélék árára is, ami egyre jobban terheli a magyarok vékonyodó pénztárcáját.

A Demokratikus Koalíció szerint az újabb drágulás ismét a legkiszolgáltatottabbakat fogja érzékenyen érinteni. Elkeserítő, hogy Orbán pánikkormányzása alatt már a kenyér is luxustermék lesz sok család asztalán, amit hónap vége felé már nem fognak tudni megfizetni. Mi, európai magyarok siralmasnak tartjuk, hogy Orbánék ilyen mélyre juttatták tíz év lopás alatt az országot, és most, a válság alatt sem a kiutat keresik a gödörből, hanem csak még mélyebbre süllyesztik a magyarokat. 2022-ben le fogjuk váltani az alkalmatlan kormányt, hogy az ország végre méltó helyére kerüljön Európában.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője