OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető


2021. január 11., hétfő 12:05

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd az oltási eljárásrendre

    Megmagyarázhatatlan az a káosz, amelyet az Orbán-kormány bukott járványkezelése, felelőtlen kommunikációja és az oltással kapcsolatos lépéseinek értelmetlen sora mutat. A Párbeszéd határozati javaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, hogy a kormány rendeletben szabályozza a Covid elleni oltás rendelkezéseit.

Hiába kommunikálja Orbán Viktor, hogy Magyarországnak van oltási eljárási terve, az igazság ezzel szemben az, hogy semmilyen nyilvánosan elérhető Covid-oltási terv nincs. A kormány nem tett közzé semmilyen, az egészségügy és a járványügy vezetői által jegyzett dokumentumot, amelyből egyértelműen kiderül, hogy a magyar állam milyen ütemezéssel, milyen prioritások szerint fogja beoltani a vakcinázásra jelentkezőket. Mindeközben – egészségügyi szakmai szempontokat mellőzve – az oltási regisztráció Rogán propagandaminisztériumához tartozik.
    
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.