OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 16. szombat
Ismertető


2021. január 11., hétfő 12:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - Uzsorásként számol a Fidesz: ha pénzt szednek be, magasabb az infláció, de ha nyugdíjat kell emelni, akkor alacsonyabb!

    Az adóemelés fideszes kormánya a válság idején újabb teherrel sújtja az embereket! A katás vállalkozások büntetőadója után most az egészségügyi szolgáltatási járulékot emelték: azoknak, akiknek nincs munkajogviszonyuk, vagy hallgatói jogviszonyuk, a korábbi 7710 forint helyett már, havi 8000 forintot kell fizetniük. Gyalázat, hogy a luxusjachtozós, helikopterezős Fidesz még a munkanélküli embereket is tovább sarcolja!

A Fidesz ráadásul hitvány uzsorásként számol! A járulékemelésnél ugyanis 3,8 százalékos inflációra hivatkoznak, de amikor a nyugdíjakat emelték, akkor csak 3 százalékot vettek alapul! Ugyanígy nyerészkednek akkor is, amikor az autópálya-díjakat vagy a postai tarifákat drágítják!

Jelenleg embertelen, uzsorás kormánya van az országnak. Ha behajtani kell, magasabb inflációra hivatkoznak, de ha a nyugdíjemelésről van szó, akkor kisebb pénzromlással számolnak!

A Magyar Szocialista Párt szerint a biztos megélhetés mindenkinek jár. Szégyellje magát az uzsorás Fidesz-rezsim, hogy azokat sarcolja, akik a leginkább nélkülöznek!

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.