OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 16. szombat
Ismertető


2021. január 12., kedd 11:55

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. január 12., kedd (OS) - A szociális ágazat egyetlen dolgozójának fizetése se csökkenjen az értelmetlen kormányzati átszervezések miatt!

    A kormány úgy döntött, hogy létrehoz egy új intézményt, ahova a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságtól irányít át dolgozókat úgy, hogy elveszi tőlük a kormányzati szolgálati jogviszonyukat, és jelentős mértékben csökkenti az addigi fizetésüket.

Már eleve az vérlázító, hogy a Fidesz a mai napig nem hajlandó az egyszeri 500 ezer forintos pluszjuttatással elismerni a szociális ágazat dolgozóinak kiemelkedő helytállását, az pedig már teljesen elfogadhatatlan, hogy a munkavállalók az értelmetlen kormányzati átszervezések áldozatául is essenek!

Az MSZP szerint a szociális szféra valamennyi dolgozójának elismerés jár, mivel egyedül az ő kitartó és áldozatos munkájuknak köszönhető, hogy a rendszer még nem omlott össze.

Az ágazat dolgozói már eddig is túl sok megaláztatást szenvedtek el a Fidesztől, ezért az MSZP azt követeli, hogy egyetlen érintett munkavállaló fizetése se csökkenjen a kormányzati átszervezés miatt!

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.