OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 16. szombat
Ismertető


2021. január 12., kedd 16:28

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 12., kedd (OS) - Mérgezik a környéket: sunyiban épít veszélyes üzemeket a kormány az érdi járásban -

    A beruházásról a lakosság csak a sajtóból és König Ferenc sóskúti polgármester szeptember 4-én az önkormányzat közösségi oldalán megjelentetett közleményéből értesült. A beruházás támogatásáról és elindításáról szóló döntést viszont már jóval korábban, 2020 januárjában meghozta a sóskúti önkormányzat. Ennek részeként a beruházáshoz nemzetgazdasági szempontból kiemelt státuszt kértek a kormánytól. A kormány, a NER és helyi emberei megint bebizonyították, semmit nem számítanak nekik a polgárok és az egészséges környezet, ha a saját könyörtelen gazdasági érdekeiket kell érvényre juttatni.


Lmp sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.