2021. január 16. szombat

2021. január 12., kedd 16:28

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 12., kedd (OS) - Mérgezik a környéket: sunyiban épít veszélyes üzemeket a kormány az érdi járásban -

A beruházásról a lakosság csak a sajtóból és König Ferenc sóskúti polgármester szeptember 4-én az önkormányzat közösségi oldalán megjelentetett közleményéből értesült. A beruházás támogatásáról és elindításáról szóló döntést viszont már jóval korábban, 2020 januárjában meghozta a sóskúti önkormányzat. Ennek részeként a beruházáshoz nemzetgazdasági szempontból kiemelt státuszt kértek a kormánytól. A kormány, a NER és helyi emberei megint bebizonyították, semmit nem számítanak nekik a polgárok és az egészséges környezet, ha a saját könyörtelen gazdasági érdekeiket kell érvényre juttatni.

Lmp sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja