OS Országos Sajtószolgálat
2021. november 29. hétfő
Ismertető


2021. január 13., szerda 13:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 13., szerda (OS) - Már az államtitkárokat is összezavarják a hazugságok a fideszes lélegeztetőgép-bizniszben

        Amíg a Külügyminisztérium nem ad érdemi válaszokat a kérdésekre, addig csak azt a gyanút erősíti meg, hogy a Fidesz még a járványhelyzetből is pénzt csinált a hozzá közel álló vállalkozók számára. Teljesen elfogadhatatlan, hogy bárki is az emberek életének védelmére hivatkozva nyerészkedjen! Az egészségügyi eszközökkel kapcsolatos korrupció olyan súlyos bűntett, amelyet az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója egyenesen emberölésnek minősített.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.