OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. január 18., hétfő 10:42

Az Ars Sacra Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. január 18., hétfő (OS) - 2021-ben tizenöt éves jubileumát ünnepli az EFFE Label-díjas Ars Sacra Fesztivál, amely ebben az évben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben, szeptember 4. és 12. között kerül megrendezésre. Széles műfaji skálán, határainkon innen és túl várjuk az önkéntes művészi produkciók csatlakozását.

        Jelentkezni a honlapunkon, regisztráció és online programfeltöltés útján lehetséges 2021. június 15-ig.
     Küldetésünk, hogy olyan programokat kínáljunk a közönségünk és a kongresszus résztvevői számára, melyek bepillantást engednek a hit és szakralitás világába, valamint felmutatják a zsidó-keresztény tanításból és hagyományból táplálkozó európai kultúra értékeit. Kiállítások, irodalmi estek, koncertek, filmvetítések, séták – összesen tizenegy műfajban kapcsolódhatnak a jelentkezők rendezvénysorozatunkhoz. A fesztiválon való részvétel ingyenes, így olyan műsorokat várunk, amelyek - akár egy rövid ideig is - ingyenesen látogathatók, illetve lehetőleg az online térben is megtekinthetők. A határidőig beérkezett regisztrációk az országosan 40.000 példányszámban megjelenő programfüzetünkben is helyet kapnak. Lehetőség van határidőn túli feltöltésre is, amely rendezvények kizárólag honlapunkon jelennek meg.
     Idén különleges, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal összehangolva tartjuk meg fesztiválunkat, így a megszokottól eltérően egy héttel később, szeptember 13-án kezdődik az Ars Sacra Filmfesztivál, melynek pályázati felhívása a későbbiekben kerül nyilvánosságra.

     Kiadó: Ars Sacra Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.