OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. január 19., kedd 14:41

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 19., kedd (OS) - A Demokratikus Koalíció szerint gusztustalan, hogy felháborító indokkal támadta meg a Fővárosi Kormányhivatal a Meseország Mindenkié című könyv kiadóját

    Budapest Főváros Kormányhivatala szerint “tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot" folytat a Meseország Mindenkié című könyv kiadásakor a könyv kiadását támogató Labrisz Egyesület. A könyvet ugyanis szerintük mesekönyvként értékesítik, de az nincs feltüntetve, hogy a mesék a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító és elképesztő a Kormányhivatal eljárása. Mi, európai magyarok elfogadhatatlannak találjuk, hogy a Kormányhivatal, szolgaian behódolva a kirekesztő kormánynak így foglal állást az ügyben. Elfogadhatatlan, hogy ma Magyarországon a kormánypárt és az azt kiszolgáló hivatalok egy mesekönyvet tartanak félelmetesnek, vagy kockázatosnak.

Sebián-Petrovszki László
A DK országgyűlési képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.