OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. január 20., szerda 15:44

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye (4. rész)
    Budapest, 2021. január 20., szerda (OS) -

    Őszintén remélem, hogy Képviselő Asszony számára a kapcsolati erőszak elleni fellépés nemcsak néhány rövid Facebook bejegyzés erejéig érdekes. Szélesebb körű ismeretszerzése érdekében ajánlom szíves figyelmébe az áldozatsegítéshez kapcsolódó kommunikációs kampányban létrehozott vansegitseg.hu weboldalt, valamint az Áldozatsegítő Központok elnevezésű Facebook-oldalunkat. Ezen felületeken megtekinthető – számos tájékoztató cikk mellett – a problémás élethelyzeteket megjelenítő videó podcast-sorozatunk is. A mindennapokban előforduló szituációkat szakemberek értelmezik és elemzik. Az elmúlt esztendő utolsó napjaiban feltöltött kapcsolati erőszakkal foglalkozó epizód több mint 600 ezer felhasználót ért el social media csatornáinkon. Örömmel vennénk, ha a videók megosztásával Képviselő Asszony is támogatná az áldozatsegítés nemes ügyéért végzett elkötelezett munkánkat.
Végezetül engedje meg, hogy a fenti írásbeli tájékoztatón túlmenően felajánljam Önnek a személyes párbeszéd lehetőségét. Készséggel állok Képviselő Asszony rendelkezésére egy előre egyeztetett időpontban. E találkozónk ideális helyszíne lenne bármelyik áldozatsegítő központunk, ugyanakkor – mivel mindketten pécsi kötődésűek vagyunk –javasolom a Pécsi Áldozatsegítő Központot (Széchenyi István tér 9.).

Bízva a bűncselekmények áldozatainak megsegítéséhez szükséges teljeskörű társadalmi összefogásban,üdvözlettel: dr. Hajas Barnabás

     Kiadó: Igazságügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.