OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2021. január 20., szerda 20:31

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. január 20., szerda (OS) - Közlemény a KISE alapítójának, Dr. Tímár Györgynek, a Független Kisgazdapárt alelnökének elhunyta alkalmából.

    A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete elnöksége mély megrendüléssel tudatja támogatóival, szimpatizánsaival, és a közvéleménnyel, hogy alapítónk, Dr. Tímár György ügyvéd úr, a Független Kisgazdapárt egykori alelnöke és frakcióvezető-helyettese nincs többé. 2021. 01. 18-án itthagyott bennünket. Temetése a mai napon volt.
Ügyvéd úr kérlelhetetlen ellensége volt a rablóprivatizációnak, az államosított /értsd elrabolt/ tulajdonok elherdálásának, amely -és ezt többen megírták már-, lényegében a bűncselekmények legalizálásának tekinthetőek.
Küzdött az akkori Alkotmánybírósággal, amely hatalmi tényező, -és erre is többen rámutattak-, nagy "problémaérzékenységgel" védte például a személyi számot, de az államosítás során elkövetett milliós nagyságrendű bűncselekmények esetében semmi kivetnivalót nem talált.
Az Egyesületünk 1990.09.03-i megalapítása gyakorlatilag teljes egészében az ő munkája, neki köszönhetjük létezésünket, a restitúciós alapcél megfogalmazását és jogi alátámasztását.
/első rész vége/
    
     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.