OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. január 21., csütörtök 11:05

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 21., csütörtök (OS) -

        Tisztelt Elnök Úr! Meg kell értenie, hogy sem a múltban, sem a jövőben nem tolerálhattuk, tolerálhatjuk az ehhez hasonló méltatlan támadásokat. Civil közösségünk kiállt és kiáll a jövőben is a népeink közötti szoros barátság fenntartása mellett, ugyanakkor a nemzeti szuverenitás, az alkotmányos önrendelkezés jegyében védelmezni fogja hazánk függetlenségét és szabadságát, ahogy az egyébként az amerikai emberek is elvárják a mindenkori kormányuktól és elnöküktől.
     Levelünk egybeesik a 9 éve szervezetünkkel megvalósított Magyarországi Békemenet dátumával, amikor Budapesten félmillió polgártársunk demonstrált a nemzetek szuverenitása, az európai polgárság szabadságjogai és az EU szövetségi rendszerének hagyományai mellett.
     Winston Churchill szavaival búcsúzva, kívánunk sok sikert és jó egészséget: "Az egyetlen útmutató az emberhez a lelkiismerete; az egyetlen pajzs tetteink becsületességének és őszinteségének emléke. Nagyon meggondolatlan dolog végigsétálni az életen e pajzs nélkül, mert reményeinket olyan gyakran gúnyolja ki a kudarc és borulnak fel terveink. De ezzel a pajzzsal, még ha játszik is velünk a sors, mindig becsületesen menetelhetünk."

CÖF-CÖKA vezetősége

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.