OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. január 23., szombat 09:41

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. január 23., szombat (OS) - Feljelentem magam a Mi Hazánk által meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében

        Feljelentem magam a Mi Hazánk által meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében, hogy így tiltakozzak a túlzott lezárások ellen.
     Észszerűtlen, hogy futni sem mehet a szülő, miután lefektette gyermekeit, ezért tegnap szándékosan megszegtem a kijárási tilalmat este 8 óra után, lakóhelyem egy km-es körzetében futottam. Négy gyermekem van, a munkaidőmön kívül igyekszem minél többet velük lenni: délutánonként együtt tanulunk, játszunk, különórákra visszük őket, vacsorázunk, mesélünk, és lefekszenek. Mire végzek a velük kapcsolatos teendőkkel, bizony bőven nyolc óra után járunk, így csak ilyenkor tudok például sportolni is. Jelentkezzen, akinek veszélyeztettem az egészségét!
     Lemondok mentelmi jogomról, hiszen a Mi Hazánk egyetlen pártként megszüntetné ezt az elavult jogintézményt, mert mi komolyan gondoljuk a törvények előtti egyenlőséget. De a munkához való alkotmányos jogot is, ezért támogatjuk a kis- és középvállalkozásokat vendéglátóhelyeik újranyitásában is, ezért vállalok szolidaritást a lázadó vendéglátósokkal e saját polgári engedetlenségemmel, illetve kész vagyok fogyasztani a megnyitást vállaló vendéglátóhelyeken is, ahol egyszerre így sem tartózkodna több ember, mint pl. egy átlagos élelmiszerüzletben, nem beszélve a plázákról, ahol akár több ezer ember van egyszerre jelen.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.