OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. január 23., szombat 10:15

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. január 23., szombat (OS) - A DK írásbeli kérdéssel fordul Szijjártó Péterhez: Milyen áron vásárolta a pánikkormány az orosz vakcinákat?

        Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy moszkvai tárgyalásai során kétmillió adag orosz gyártmányú SzputnyikV vakcina megvásárlásáról kötött szerződést.
     A Demokratikus Koalíció ezért írásbeli kérdéssel fordul Szijjártó Péterhez: milyen áron vásárolta a pánikkormány az orosz vakcinákat? A koronavírus elleni vakcinák beszerzése súlyos és felelős kérdés, ezért fontos minden tájékoztatás ezzel kapcsolatban. A Demokratikus Koalíció oltáspárti álláspontot képviselve elvárja a kormánytól, hogy megteremtse azt az átláthatóságot, ami segíti a magyarok bizalmának fokozását a védőoltás felvételéhez!

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője, frakciószóvivő, a Népjóléti Bizottság tagja

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.