OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. január 23., szombat 12:49

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 23., szombat (OS) - A budaiak is megérdemlik a korszerű egészségügyi szakrendelőket! – Petíciót indít a Párbeszéd

        Varga Mihály, aki nemcsak miniszter, hanem a II. és a III. kerület egy részének egyéni oszággyűlési képviselője is, még csak válaszra se méltatta a kerület lakóit.
     Bár megint sunnyogtak a válasszal, a sorok között olvasva kiderül: a Csobánka téri telephelyről lemondott a kormány, így az oda járó emberek ezreiről is. A Fidesznek még a saját szavazói sem fontosak, ha azok ellenzéki vezetésű településen laknak.
     Felháborító a kormány hozzáállása, amelyet az is tetéz, hogy az elvonások nem csak a III. kerületet érintették: a II. és a XV. kerület lakosaival is ugyanilyen mostohán bánik a Fidesz-kormány. Ezért Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere szintén a forráselvonásokról érdeklődött az Emberi Erőforrások Minisztériumától – a választ még várjuk.
     Addig sem állunk meg, tovább küzdünk a magyar emberekért: a Párbeszéd petíciót indított, amelyben visszaköveteljük a II. és III. kerületi ellopott orvosi rendelőket. Az embereknek ugyanis joguk van a megfelelő egészségügyi ellátáshoz, a korszerű orvosi rendelőkhöz, az emberhez méltó bánásmódhoz.

Szabó Tímea
Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője, a Párbeszéd társelnöke

Tordai Bence
országgyűlési képviselő, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese


     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.