OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. január 26., kedd 17:00

JAVÍTÁS - OS - A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2021. január 26., kedd (OS) - Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva, a kormány a védekezéssel és a vakcinabeszerzéssel  - Reagálás a baloldali pártok nyilatkozatára

    Amíg a baloldal üres politikai akciókkal, kamu videókkal, a védekezés akadályozásával, és a védőoltás elleni hangolással van elfoglalva, a kormány továbbra is a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéssel.

Amíg a baloldal  kamuvideókat gyárt, halálkampányt folytat és támadja a védekezésben résztvevőket, addig a magyar orvosok és ápolók jelenleg is több ezer koronavírusos beteget gyógyítanak a kórházakban, a magyar rendőrök és katonák pedig biztosítják a rendet, a védelmi intézkedések betartását és védik Magyarország határait a baloldal által felkarolt migránsoktól.

Amíg a baloldal oltás-  és vakcina ellenes kampányt folytat, addig a  kormány mindent megtesz azért, hogy mielőbb legyen elég vakcina az idős emberek életének védelméhez, a magyar emberek tömeges oltásához és az ország újranyitáshoz.

Amíg a baloldal eddig csak arra volt képes, hogy az általa vezetett településeken sorra emelje a lakosságot és a vállalkozásokat terhelő adókat, addig a kormány a járvány közepette is bővíti a gyermekes családok támogatását, az otthonteremtési támogatásokat, visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, csökkenti a magyar vállalkozások adóterheit és bértámogatást biztosít számukra.

Kormányzati Tájékoztatási Központ

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.