OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 4., csütörtök 12:31

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. február 4., csütörtök (OS) - Reagálás Orbán Viktorra - Nincs, nem volt, és ezek szerint nem is lesz már válságkezelés

        Orbán Viktor azt mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján, hogy “a gazdaságvédelmi akciótervet lezárták". Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett “válságkezelés" kimerült a fideszes oligarchák még gazgagabbá tételében, a lopásban és az ország értelmetlen eladósításában, az eddig is cserben hagyott magyarok pedig továbbra sem számíthatnak segítségre.
     A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor egy cserbenhagyásos gázolás elkövetőjének magabiztosságával ismerte el, hogy ahogy eddig, úgy ezután sem fog segíteni a válsággal sújtott magyaroknak. A DK emlékezteti a miniszterelnököt: a magyar gazdaság történelmi visszaeséséért, és az államadósság 2008-ban sem látott rekordmagas szintjéért már nem a vírus a felelős, hanem a válságkezelést elmulasztó kormány. Megértjük, hogy nehéz győzelmi jelentést fabrikálni 10 hónap kormányzásképtelenség, kapkodás, pánik és kudarcok sora után, de az biztos, hogy sem a hazudozás, sem egy nemzeti konzultáció nem fogja pótolni a munkahelyek és a vállalkozások megvédését. A válság még jó ideig velünk marad, ezt pedig Orbán Viktornak és tesze-tosza kormányának köszönhetjük.

dr. Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke, EP-delegációvezetője, az Európai Parlament Gazdasági Bizottságának tagja

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.