OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. február 12., péntek 15:08

Huth Gergely helyreigazító közleménye a Komjáthi Imrével kötött egyezség alapján
    Budapest, 2021. február 12., péntek (OS) -

        Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, a Pesti TV programigazgatója a Pesti Központi Kerületi Bíróság 5.Bpk.51.178/2020/3. számú, 2020. szeptember 24-i határozata alapján, a Komjáthi Imrével kötött perbeli egyezség keretében az alábbi sajtó-helyreigazítást teszi közzé, helyesbítve az általa az Echo TV Sajtóklub című műsorában tett megállapítását:

A sajtóhírekből és nyilatkozatokból tévesen vontam le azt a következtetést, hogy a 2018. decemberben tartott Kossuth téri tüntetést követően Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese azt hazudta, hogy a rendőrök megverték és eltörött a térdkalácsa, mivel Komjáthi Imre ilyet soha nem mondott.

     Kiadó: Huth Gergely

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.