OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 16., kedd 12:48

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. február 16., kedd (OS) - Egyre szürreálisabb lesz Kósa Lajos Benny Hill Show-ja a csengeri örökösnővel - Követeljük, hogy Kósa Lajost vessék alá intelligenciatesztnek!

    Újabb izgalmas csavar került Kósa Lajos és a csengeri örökösnőként elhíresült kalandor történetébe. A Blikk birtokába került szerződés szerint ugyanis Kósa Lajos örömmel elfogadta a szélhámos ajándékát, abban a hitben, hogy jelentős részesedése lett az egyik legnagyobb francia bankban.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Kósa Lajost az ország érdekében vessék alá intelligenciatesztnek! Mi, európai magyarok ugyanis roppant aggasztónak tartjuk, hogy egy olyan ember lehet Magyarországon kormánytag, akinek a kapzsiság annyira elborítja az agyát, hogy gyakorlatilag bármit aláír, ami nem szalad el, mert a magyar emberek nagyon nem ilyen, miniszternek nevezett balekokat érdemelnek.

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.