OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 18., csütörtök 09:26

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 18., csütörtök (OS) - Ellenzéki pártok: ne használja adatgyűjtésre a védőoltás-regisztrációt a kormány! -

    Az ellenzék garanciákat vár arra is, hogy a szabad vakcinaválasztás valóban megvalósul, és senkit nem ér hátrány azért, mert olyan védőoltást szeretne, amelyben jobban bízik. Erre azért is kiemelt szükség van, mert a kormányzat vakcinákkal kapcsolatos kommunikációs zűrzavara, valamint az évek során kialakult szakmai protokollok rendeletmódosítással történő kikerülése bizalmatlanságot szül, csökkenti a védőoltások lakossági elfogadottságát.

A védőoltások kérdésével az ellenzéki COVID 2021 Vizsgálóbizottság soron következő, pénteki ülése is kiemelten foglalkozik, többek között téma lesz az oltási terv átláthatósága és a háziorvosok felkészítése is.


DK

Jobbik

LMP

Momentum

MSZP

Párbeszéd
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.