OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 18., csütörtök 11:57

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. február 18., csütörtök (OS) - Elhunyt a 14 ezredik koronavírusos beteg is Magyarországon

    Bekövetkezett az, ami elkerülhető lett volna: ma reggelre elhunyt a 14 ezredik koronavírussal fertőzött honfitársunk. A pánikkormány tehetetlensége és elhibázott járványkezelése miatt mára virradóra újabb tragikus rekord dőlt meg. Már 14 ezer magyar polgár életét követelte a vírus, 14 ezer apát, anyát, nagymamát, nagypapát, testvért, szülőt és házastársat vesztettünk el.

A Demokratikus Koalíció részvétét fejezi ki az áldozatok hozzátartozóinak. Megdöbbentő, hogy miközben Orbánék a vírus megjelenése óta folyamatosan kapkodnak, aranyáron vett lélegeztetőgépeket parkoltatnak súlyos milliókért, a ledrágább beszerzési árú, de az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett vakcinával akarják beoltani a magyarokat, most pedig újabb milliárdokat szórnak el konzultációra és már győzelmi jelentéseket fogalmaznak magukban, a vírus napról-napra újabb és újabb áldozatokat követel Magyarországon.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.