OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. február 18., csütörtök 11:59

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 18., csütörtök (OS) -

    Elkészült a Fővárosi Oltási Terv

Harminc oltópont létrehozására, időpontfoglaló rendszer használatára tesz javaslatot a kormányzatnak a főváros. A Fővárosi Önkormányzat oltópontokat alakítana ki a sport és kulturális intézmények erre alkalmas termeiben, és a kerületi egészségügyi intézmények bevonásával tovább növelné az oltópontok számát. Az oltás a megoldás, hogy minél hamarabb újra induljon az élet a fővárosban.

A Fővárosi Önkormányzat a koronavírus-járvány kezdete óta folyamatosan tájékoztatja a budapestieket arról, hogyan győzhető le a világjárvány, mit tehetnek a fővárosiak azért, hogy minél hamarabb visszatérhessenek a régi életünkhöz. A járvány mostani szakaszában az oltás jelenti a megoldást, ezért kezdett a főváros a budapestieket megszólító kampányba.

     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.