OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 18., csütörtök 15:30

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 18., csütörtök (OS) - Fizessék ki a megígért plusz juttatást a Margit Kórház Covid-dolgozóinak!

    Elfogadhatatlan ez az eljárás, hiszen olyan nincs, hogy egy kórházban a hónap végén derül ki, hogy elfogyott a pénz. Sokkal valószínűbb, hogy ezt már december elején is tudta a Margit vezetése, mégis hagyták úgy dolgozni az ápolókat, hogy nem szóltak nekik. Magyarul Szentes Tamás kórházigazgató átverte őket.  

Az ápolók többször is kísérletet tettek arra, hogy bejussanak az igazgatóhoz, aki nem fogadta őket. A szomorú az, hogy ismerve a magyar ápolók és kórházi dolgozók elhivatottságát, biztos, hogy egyszerűen lelkiismereti okból és a hivatástudatuk miatt plusz pénz nélkül is vállalták volna a kimerítő és veszélyes szolgálatot. De Szentes valamiért azt gondolta, hogy jobb átverni ezeket az embereket.

Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselőjeként azonnali választ kérek arra Szentestől, hogy miért december végén jelezték a dolgozóknak, hogy elfogyott a pénz, mikor kapják meg a dolgozók a megkésett plusz juttatást, és visszamenőleg is jár-e nekik a kiesett bér.
    
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.