OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 14. szerda
Ismertető


2021. február 18., csütörtök 20:15

Dr. Rádi Péter közleménye
    Budapest, 2021. február 18., csütörtök (OS) - A 444.hu nevű internetes sajtótermékkel szemben a lemondásom feltételezett okáról 2021.február 5. napján megjelent írásra tekintettel sajtóhelyreigazítási pert indítottam és 6 millió Ft összegű kártérítés és sérelemdíj megfizetésére irányuló igényt, a cikkben valótlan tényeket híresztelő dr. Litresits András NVB taggal szemben pedig 12 millió Ft összegű kártérítés és sérelemdíj megfizetésére irányuló igényt terjesztettem elő.

        A lemondásomnak személyes oka volt, amely semmilyen vonatkozásban nem hozható összefüggésbe a cikkben leírt téves következtetéseken alapuló véleménnyel és az abban alaptalanul híresztelt rágalmakkal.

     Kiadó: Dr. Rádi Péter

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.