OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 20., szombat 09:49

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 20., szombat (OS) - Gulyás Gergely tévedett! – Az oltási utalvány valódi segítséget nyújtana a bajba jutott vállalkozásoknak!

    Gulyás Gergely szerint "a józan ész határain túl van" az MSZP azon javaslata, amely szerint a vendéglátásban, illetve a legnagyobb problémával küzdő ágazatokban felhasználható 10 ezer forintos utalványt kapna mindenki, aki beoltatja magát. A kezdeményezés helyénvalóságát és azt, hogy mennyire nincs tisztában a kormány a magyar valósággal a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara új javaslata mutatja meg igazán. A testület ugyanis lakossági kuponok bevezetését tanácsolja a kormánynak az éttermi fogyasztás ösztönzésére.

A két javaslat célja ugyanaz: a bajban lévő ágazatok és az újraindítás támogatása. Ugyanakkor az MSZP kezdeményezése még az oltási hajlandóság növeléséhez is hozzájárulna.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.