OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. február 20., szombat 09:49

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 20., szombat (OS) - Gulyás Gergely tévedett! – Az oltási utalvány valódi segítséget nyújtana a bajba jutott vállalkozásoknak!

    A Fidesszel ellentétben az MSZP nem egy újabb hitelt, hanem közvetlen támogatást javasol, mivel az utalványokat a segítségre szoruló vállalkozásoknál tudják elkölteni mindazok, akik már átestek az oltáson. Ez egy közel 100 milliárdos mentőcsomagot jelent az érintett szektoroknak, mert az MSZP minden olyan kezdeményezést támogat, ami egyszerre tudja az oltási hajlandóságot növelni, valamint a bajba jutott ágazatokat talpra állítani, ezért tettünk javaslatot az oltási utalványra is.

Jó lenne, ha a fideszes politikusok is támogatnák végre azokat a javaslatokat, amelyek érdemi segítséget nyújthatnak a súlyos gondokkal küzdő vállalkozásoknak.

MSZP

Bővebb információ: Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója, országgyűlési képviselő
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.