OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 21., vasárnap 08:48

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. február 21., vasárnap (OS) - Mentőövet az utazási irodáknak!

    Az utazási irodai, buszos vállalkozói, valamint az idegenvezetői szférában rengetegen dolgoznak, illetve sokan csak dolgoztak, hiszen a járvány miatt bevezetett kormányzati intézkedések miatt számtalan munkavállaló veszítette el állását, és vállalkozások mentek végleg tönkre. Erről az ágazatról a kormány szinte teljesen megfeledkezett, az érintetteket lassan már egy éve a teljes bizonytalanságban tartják, csak ígéretek vannak feléjük, miközben a lakosság felé azt kommunikálják, hogy segítettek rajtuk.

A Mi Hazánk azonnali és tényleges intézkedéseket vár a kormánytól az utazási irodák, buszos vállalkozók és idegenvezetők megsegítésére, hiszen a turizmus hazánk egyik kiemelt ágazata, így ezen piaci szereplők felkarolása minden felelős döntéshozó érdeke kell, hogy legyen.

Dúró Dóra
elnökhelyettes, Mi Hazánk Mozgalom
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.