2021. február 25. csütörtök

2021. február 21., vasárnap 16:58

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. február 21., vasárnap (OS) - Székely Sándor nem szavazza meg a felhatalmazási törvény 3.0 –át sem

"Örömmel nyugtázom, hogy az ellenzéki pártok végre a helyes útra térnek, és nem támogatják többé a kormány rendkívüli felhatalmazását." - nyilatkozta Székely Sándor független országgyűlési képviselő, az IgenSzolidaritás párt alapítója.

"Németország és még sok más állam a magyarnál sokkal jobb eredményeket ér el a vírusválság és az ezt követő szociális válság kezelésében, bármiféle rendkívüli jogrend nélkül is" - tette hozzá a képviselő, majd folytatta: "A kormány alkalmatlanságát mutatja, hogy a külügyminiszter dönt vakcinákról, a bérpótlékok üldözésével a belügyminiszter csökkenti a kórházi szakdolgozók jövedelmét, az egészségügyért felelős miniszter pedig Mátyás király és rokonai csontjaival legózik."

A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a rendkívüli jogrend árnyékában a kormány csak lopott és lopott, a megélhetési válság csúcsra jár, ami azért következhetett be, mert az ellenzéki pártok a szavazataikkal ehhez már két alkalommal is hozzájárultak.

A képviselő teljes nyilatkozata megtekinthető a közösségi oldalakon, amelyek az IgenSzolidaritás honlapjáról is elérhetők.

Tisztelettel,
Székely Sándor