OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 21., vasárnap 16:58

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. február 21., vasárnap (OS) - Székely Sándor nem szavazza meg a felhatalmazási törvény 3.0 –át sem

    
"Örömmel nyugtázom, hogy az ellenzéki pártok végre a helyes útra térnek, és nem támogatják többé a kormány rendkívüli felhatalmazását." - nyilatkozta Székely Sándor független országgyűlési képviselő, az IgenSzolidaritás párt alapítója.

"Németország és még sok más állam a magyarnál sokkal jobb eredményeket ér el a vírusválság és az ezt követő szociális válság kezelésében, bármiféle rendkívüli jogrend nélkül is" - tette hozzá a képviselő, majd folytatta: "A kormány alkalmatlanságát mutatja, hogy a külügyminiszter dönt vakcinákról, a bérpótlékok üldözésével a belügyminiszter csökkenti a kórházi szakdolgozók jövedelmét, az egészségügyért felelős miniszter pedig Mátyás király és rokonai csontjaival legózik."

A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a rendkívüli jogrend árnyékában a kormány csak lopott és lopott, a megélhetési válság csúcsra jár, ami azért következhetett be, mert az ellenzéki pártok a szavazataikkal ehhez már két alkalommal is hozzájárultak.

A képviselő teljes nyilatkozata megtekinthető a közösségi oldalakon, amelyek az IgenSzolidaritás honlapjáról is elérhetők.

Tisztelettel,
Székely Sándor
parlamenti képviselő - Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom


     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.