OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 14. szerda
Ismertető


2021. február 23., kedd 08:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Orbánék nem felhatalmazást kapnak, hanem elszámoltatást! A felelőtlen Orbán-kormány eljátszotta a magyarok bizalmát, ezért elfogadhatatlan, hogy újabb 90 napot kérnek a lopásra. Erre a néppárti Jobbik egyetlen szóval válaszolhatott: soha!

    Átírt választási törvény, alaptörvényi szintre emelt lopás, az önkormányzatok – és rajtuk keresztül a településeken élők – kicsinyes büntetése és kivéreztetése, dióhéjban ennyi a summája annak a felhatalmazásnak, amit Orbán kapott legutóbb. Persze segíthetett volna a magyar munkavállalókon, hóna alá nyúlhatott volna a csőd szélére került kis- és középvállalkozóknak, a bajba jutott családoknak. Feltéve persze, ha komolyan gondolná a rábízott felelősséget, és nem a szemfényvesztésen járna az esze, amivel csak a figyelmet igyekszik elterelni a válságkezelésnek álcázott köztörvényes lopásról.

Szinte biztosra kijelenthető, hogy nincs még egy kormány Európában, amelyik a saját népe nyomorán is nyerészkedik, miközben a járványhelyzetre hivatkozva a gazdaság helyreállítására szánt pénzekből tömi ki a baráti strómanjait. Azokat, akik a közel egy éve korlátozások között élő magyarok arcába röhögnek a Budapest-Dubaj-Maldív-szigetek háromszögben cikázó kormánygépről.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.