OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 14. szerda
Ismertető


2021. február 23., kedd 08:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Orbánék nem felhatalmazást kapnak, hanem elszámoltatást!  A felelőtlen Orbán-kormány eljátszotta a magyarok bizalmát, ezért elfogadhatatlan, hogy újabb 90 napot kérnek a lopásra. Erre a néppárti Jobbik egyetlen szóval válaszolhatott: soha!

    Az pedig már az arcátlanság netovábbja, hogy az újabb felhatalmazással elvárná, hogy az Országgyűlés ismerje el "politikailag" az eddigi lépéseit. Magyarán az ellenzék pártjai is adják a nevüket a köztörvényes bűncselekményekhez.

A néppárti Jobbik az elmúlt év orbáni ámokfutását nemhogy nem ismeri el, de Orbán bukása után – legkésőbb 2022-ben – a magyarok felhatalmazása alapján haladéktalanul benyújtja a számlát. A válságkezelésnek álcázott fideszes közpénzlopás nem marad büntetlenül.

Jobbik, a magyar néppárt!
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.