OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 23., kedd 11:48

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - A Hajdú-Bihar megyei traumatológiai ellátás lehet az egészségügyi szolgálati jogviszony első áldozata – a Fidesz halassza el az új szabályozás hatályba léptetését

    A Fidesz a Hajdú-Bihar megyei traumatológiai ellátást veszélyezteti azzal, hogy rákényszeríti az új szolgálati jogviszonyt az orvosokra és az egészségügyi szakdolgozókra. A kormány felelőtlen, szakmai egyeztetések nélküli szabályozásának súlyos következményei lesznek és nemcsak egy megyében, hanem az egész országban.

Hiába tartozik felelősséggel már három miniszter is az egészségügyért, ugyanis még így sem sikerült egy a szakma által is elfogadott szabályozást megalkotni. Ez egyértelműen az Orbán-kormány kudarca azonban, ha most is dacból, a kormányzati tévedhetetlenség tévhitében kitartanak az elhibázott döntésük mellett, az emberéletekbe fog kerülni.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.