OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 23., kedd 11:50

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Orbánék sorozatos rossz döntéseinek köszönhető, ha teljesen megszűnik a traumatológiai ellátás Hajdú-Bihar megyében

    Sajtóinformációk szerint nem hajlandóak aláírni új szerződésüket a Debreceni Egyetem klinikáján a traumatológiai és kézsebészeti osztály dolgozói, ugyanis bizonytalan, hogy mi lesz a jelenleg meglévő pótlékok és más bérkiegészítések sorsa és kifogásolják az önkéntes túlmunkát is, ami sokak szerint csak nevében önként vállalt. Ezzel viszont a komplett Hajdú-Bihar megyei traumatológiai ellátás veszélybe kerül.

A Demokratikus Koalíció szerint tragédia, hogy Orbán pánikkormányának sorozatos rossz döntései veszélyeztetik a Hajdú-Bihar megyeiek életét. Ha nem rendeződik ez a kérdés, az súlyos katasztrófát fog magával hozni, józan ésszel belátható, hogy nem maradhat egy egész megye baleseti ellátás nélkül. Orbánék azonban már régen maguk mögött hagyták a józan eszüket, és a legkevésbé az emberélet fontos számukra. Mi, európai magyarok sürgős megoldást követelünk, mert az emberek élete nem játék!

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője, frakciószóvivője, a Népjóléti Bizottság tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.