OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 23., kedd 12:34

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Konzultációt indít a Demokratikus Koalíció - Cirkusz vagy park legyen a rozsdaövezet helyén?

    Többször visszatérő téma volt már a korábbiakban, hogy hogyan lehetne hasznosítani a Nyugati pályaudvar mellett lévő rozsdaövezetet. Orbán pánikkormánya most úgy döntött, hogy közpénzmilliárdokat elégetve telepítenék át a cirkuszt az egyébként általuk tönkretett Ligetből, erről azonban elfelejtették megkérdezni a terézvárosi lakosságot. Nem kérdezték meg a terézvárosiakat arról sem, hogy elviselik-e az istállószagot, akarják-e veszélyeztetni a kerület világörökségi címét. Az sem merült fel, hogy az itt élők parkot és gyalogos-, biciklis közlekedést segítő fejlesztéseket akarnak-e.

A Demokratikus Koalíció ismét segít, a kormány helyett kérjük ki a terézvárosiak véleményét. Konzultációt indítunk, hogy eldőljön: a terézvárosiak cirkuszt és istállót, vagy pedig parkot, fákat, zöldfelületet akarnak-e inkább.

Dr. Oláh Lajos, Terézváros és Erzsébetváros országgyűlési képviselője

Miyazaki Jun, Terézváros humán ügyekért felelős alpolgármestere

Kecskés Balázs, terézvárosi önkormányzati képviselő

Szász Károly, terézvárosi önkormányzati képviselő



     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.