OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 23., kedd 13:20

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Reagálás Dobrev Klára (DK) és Kordás László sajtótájékoztatójára

    Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit, közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait. A baloldal, amikor hatalmon volt, nem becsülte a dolgozókat. Több mint 200 ezer munkahelyet szüntettek meg és elvettek a munkavállalóktól egyhavi bért. Egyedül Gyurcsány és a baloldal csinált Magyarországon tömeges munkanélküliséget és gazdasági visszaesést. A Fidesz-KDNP a baloldaltól eltérően más utat választott: növekvő pályára állítottuk a gazdaságot, harmadára csökkent a munkanélküliség, és ezeket az eredményeket a járvány okozta válság ellenére is megőrizzük, ebben segít a gazdaság-újraindítási akcióterv.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.