2021. február 25. csütörtök

2021. február 23., kedd 13:20

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Reagálás Dobrev Klára (DK) és Kordás László sajtótájékoztatójára

Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit, közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait. A baloldal, amikor hatalmon volt, nem becsülte a dolgozókat. Több mint 200 ezer munkahelyet szüntettek meg és elvettek a munkavállalóktól egyhavi bért. Egyedül Gyurcsány és a baloldal csinált Magyarországon tömeges munkanélküliséget és gazdasági visszaesést. A Fidesz-KDNP a baloldaltól eltérően más utat választott: növekvő pályára állítottuk a gazdaságot, harmadára csökkent a munkanélküliség, és ezeket az eredményeket a járvány okozta válság ellenére is megőrizzük, ebben segít a gazdaság-újraindítási akcióterv.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz