OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 23., kedd 14:54

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - A kormány nem becsüli a közért dolgozó alkalmazottait: ismét leszavazta az LMP javaslatát -

    Ezért az LMP azt kezdeményezte, hogy a 200 éves múltra visszatekintő, közalkalmazotti státuszt védett és kiemelten védendő értéknek tekintse a kormány, ezért a szociális és gyermekvédelmi ellátások területén, az oktatási, közművelődési és tudományos ágazatban, az egészségügyben, az önkormányzati szektorban dolgozó munkavállalók közalkalmazotti státuszát védje meg és biztosítsa a jövőben is.
A  Vállalkozásfejlesztési bizottságban lévő kormánytöbbség az LMP nyilatkozatát és javaslatait sajnos ismét félresöpörte, bizonyítva ezzel, hogy számára a meggyengített és megfélemlített közalkalmazott a jó közalkalmazott. De nem adjuk fel és továbbra is mindent megteszünk, hogy a kormány végre hajlandó legyen változtatni.

LMP Sajtó


     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.