OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. február 23., kedd 16:55

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Nem meglepő, és nem mulatságos: a kormány ismét bebizonyította, hogy szociálisan érzéketlen -

    Az LMP – Magyarország Zöld Pártja a kormánnyal szemben azt gondolja, hogy a szociális ágazatban dolgozóknak is jár az egyszeri 500 ezer forintos rendkívüli juttatás és a kormány feladata lenne egy olyan rendszer haladéktalan kialakítása is, amely biztosítja a szociális szektor dolgozóinak anyagi megbecsülését.

Hiába támogatja a társadalom többsége az egyszeri juttatást, hiába írták alá több tízezren a bérkiegészítést támogató petíciót, a kormány továbbra sem tárgyal a kérdésről, és nem kegyelmez a szociális szektor dolgozóinak. Újra elutasították a javaslatot, de mi újra és újra be fogjuk nyújtani.

LMP sajtó


     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.