OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. február 23., kedd 19:16

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Orbán bunkerfocit játszik, na de kik a kijáróemberek?

    Az orbáni maffiaállam feje annyira retteg a népharagtól, hogy egy 2 milliárdos alagúton tervezi a kitörést a Puskás Stadionból, ha a szurkolók véletlenül meglátják. Stummer János, a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke ma nagy kockázatot vállalt: nyilvánosságra hozta, amit a fideszesek hosszú évekre titkolni akartak. Itt a színvallás ideje!

A titkosítást – amivel a botrányt igyekeztek elkerülni Orbán fullajtárjai – ugyan megszavazta a kormánypárti többség, ám a bizottság elnöke felfedte a simliskedést. Az Orbánnak való falazásban a többi között érintett Hubay György, miskolci országgyűlési képviselő is, aki a bizottság tagjaként a nevét adhatta mindehhez.

A Jobbik miskolci politikusaként felszólítom Hubay Györgyöt, hogy valljon színt, valóban érintett-e az ügyben, mi alapján hozta meg azt a döntését, hogy 2 milliárd forint értékben alagutat építsenek Orbánnak! Ha netán mégsem neki épül személyesen, akkor miért volt ez annyira fontos, hogy mindenáron keresztülverjék a Nemzetbiztonsági bizottságon?


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.