2021. február 25. csütörtök

2021. február 23., kedd 19:16

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Orbán bunkerfocit játszik, na de kik a kijáróemberek?

Miközben a koronavírus-járvány harmadik hulláma felfutóban van, a magyar gazdaság és egészségügy romokban, és Miskolcról is pumpálja kifelé a pénzt a kormány, valóban szükségesnek érezte, hogy megszavazzon egy ilyen fölöslegesnek tűnő beruházást?

Jobbikos politikusként, ahogy eddig is, ezután is minden lehetséges módon tiltakozni fogok, különösképpen a kormányzati pénzszórások ellen. Tudjuk, a jobbikos bizottsági elnökre most meghurcolás vár, de mi olyan országot szeretnénk, ahol senkinek nem kell bunkerben bujkálni – még a leendő miniszterelnöknek sem.

Szilágyi Szabolcs, a Velünk a Város jobbikos önkormányzati képviselője

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom