OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. február 25., csütörtök 10:26

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 25., csütörtök (OS) - A szmog ellen nem lesz vakcina, de azonnali cselekvéssel életeket menthetünk! -

    Az LMP – Magyarország Zöld Pártja határozati javaslatot nyújt be az energiaszegénység és a légszennyezés csökkentése érdekében, és elvárja, hogy azt a kormánypártok is támogassák.

A légszennyezés az egyik legsúlyosabb környezeti probléma hazánkban, az Európai Környezetvédelmi Ügynökség szerint évente több mint 14 ezer ember hal meg idő előtt a rossz levegő miatt. Pár hete az Európai Bíróság is ítéletében megállapította, hogy Magyarország nem teljesítette az uniós levegőminőségi kötelezettségeit.
 Az LMP most komplex megoldást kínálva határozati javaslatot nyújt be az energiaszegénység és a légszennyezés csökkentése érdekében, és bízik benne, hogy a kormánypártok félreteszik pártpolitikai érdekeiket, és a javaslat mellé állnak.

     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.