OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. február 25., csütörtök 14:46

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. február 25., csütörtök (OS) - A baloldal hagyja abba az oltásellenes kampányát! – Reagálás Dobrev Klára nyilatkozatára

    Gyurcsány Ferenc és a teljes baloldal folyamatosan akadályozza a járvány elleni védekezést. Álhíreket terjesztenek, kamuvideókat forgatnak, és szándékosan bizonytalanságot akarnak kelteni a vakcinákkal kapcsolatban. Ma Dobrev Klára folytatta a baloldal oltásellenes kampányát, amikor hazudott a rendelkezésre álló vakcinákkal kapcsolatban. Állításával ellentétben Magyarország minden rendelkezésre álló vakcinát lehívott!
Gyurcsány Ferenc és a baloldal ismét bizonyította, hogy még attól sem riadnak vissza, hogy a saját politikai érdekeik miatt veszélyeztessék a magyar emberek életét. Úgy gondolják, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik. Megkérjük a Gyurcsány-lista pártjait, hogy fejezzék be a hazudozást és az oltásellenes kampányukat!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
    
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.