2024. április 24. szerda

2021. február 25., csütörtök 14:46

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. február 25., csütörtök (OS) - A baloldal hagyja abba az oltásellenes kampányát! – Reagálás Dobrev Klára nyilatkozatára

Gyurcsány Ferenc és a teljes baloldal folyamatosan akadályozza a járvány elleni védekezést. Álhíreket terjesztenek, kamuvideókat forgatnak, és szándékosan bizonytalanságot akarnak kelteni a vakcinákkal kapcsolatban. Ma Dobrev Klára folytatta a baloldal oltásellenes kampányát, amikor hazudott a rendelkezésre álló vakcinákkal kapcsolatban. Állításával ellentétben Magyarország minden rendelkezésre álló vakcinát lehívott!
Gyurcsány Ferenc és a baloldal ismét bizonyította, hogy még attól sem riadnak vissza, hogy a saját politikai érdekeik miatt veszélyeztessék a magyar emberek életét. Úgy gondolják, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik. Megkérjük a Gyurcsány-lista pártjait, hogy fejezzék be a hazudozást és az oltásellenes kampányukat!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz